Deugdelijke verlichting zorgt voor een prettige werkomgeving en een verzorgde uitstraling binnen uw bedrijfspand. Aangezien dit vaak moeilijk vooraf vast te stellen kosten met zich meebrengt hebben wij een gespecialiseerd onderhoudsplan ontwikkeld. Met dit plan weet u exact wat de kosten bedragen voor verlichtingsonderhoud over een vastgestelde termijn. Geniet van een gegarandeerde 100% functionerende verlichting op de werkvloer zonder hier nog onvoorziene kosten aan te hebben.


Voorafgaand aan de werkzaamheden zal een uitvoerige inventarisatie geschieden waarin wordt gekeken welk type lichtbron er gebruikt zal worden. De gehele verlichting wordt in kaart gebracht en er wordt gekeken naar de levensduur van de lampen en het aantal branduren in uw situatie. Dit maakt het mogelijk de onderhoudsinterval te bepalen. Tevens wordt gekeken naar de verschillende reinigingsmethoden die toepasbaar zijn op de armaturen.


De volgende stap in het onderhoudsplan is het uitvoeren van de groepsremplace werkzaamheden. Wanneer deze voltooid zijn is het "nulpunt" gecreeŽrd. Met behulp van een periodieke controle wordt de staat van uw verlichting gecontroleerd. Defecte lichtbronnen zullen op die momenten worden vervangen zodat u na dit periodieke bezoek weer een volledig functionerend verlichtingssysteem heeft. Deze controles vinden plaats nadat de groepsremplace werkzaamheden volledig zijn afgerond.


Tussentijdse storingen worden ondervangen door onze storingsdienst.