BTBverlichting verzorgt professioneel onderhoud van facilitaire verlichting in de gehele Benelux. Wij bieden diverse onderhoudsoplossingen voor een goed werkende en zorgeloze verlichting.


  • Incidenteel onderhoud:
  • Door middel van een periodieke service ronde wordt de staat van uw verlichting gecontroleerd. Tijdens dit bezoek worden alle defecte lampen vervangen. Doordat onze monteurs gespecialiseerd zijn in het gebruik van (rol)steigers en hoogwerkers bieden wij ook voor moeilijk bereikbare armaturen altijd een passende onderhoudsoplossing.


  • Groepsremplace:
  • Het groepsgewijs vervangen van alle lichtbronnen binnen een bepaalde ruimte. Preventief onderhoud staat aan de basis van een goed werkende verlichtingsinstallatie. Het zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling maar ook voor minimaal tussentijds onderhoud. Na de groepsremplace is het mogelijk exact te bepalen wanneer uw verlichting weer aan vervanging toe is. Dit door te kijken naar de levensduur van de lampen en het aantal branduren in uw situatie.


  • Totaalonderhoud:
  • Dit is een combinatie van incidenteel onderhoud en groepsremplace.
    Uw gehele verlichtinginstallatie wordt in kaart gebracht. Op basis van het aantal branduren en levensduur van de desbetreffende lichtbronnen wordt een onderhoudsplan opgesteld voor een langere periode. Groepsvervanging staat aan de basis van dit plan. De tussentijdse storingen worden opgevangen door onze storingsdienst. Door middel van het onderhoudsplan is het mogelijk de totale onderhoudskosten over een langere termijn exact in kaart te brengen. >> Lees meer <<